Bereidingswijze Streetfood menu 

 

( 1 ) Japan
 Tataki zalm | sesamsaus | radijs & komkommer

 Leg de tataki van zalm op je mooiste servies.
 Schik de radijsjes en komkommer op de zalm
 Schenk een eetlepel sesam saus over de tonijn of ernaast in een apart bakje.
 
 ( 2 ) Syrië
Pita | Muhammara | Witte kaas | Granaatappel | Munt
Verwarm de pita zonder folie in de oven op 175 graden voor 4 minuten
Verdeel de Muhammara over de pita’s
Verdeel de witte kaas over de pita’s
Decoreer met de granaatappel en wat strookjes muntblad
 
 ( 3) Alaska

Queen Crab skewers (spies)
Verwarm de spies in de oven op voor 6 minuten 

Samen eten met de mosterd citrus mayonaise

( 4 ) Korea
Yangnyeom Tongdak (Korean fried chicken)
Verwarm zonder folie in de oven voor 8 minuten. 
Garneer met sesam en lente ui ! 


( 5 ) Yemen
Shakshuka | Zhug | Kikkererwt | Ei | Tomaat
 Verwarm de Shakshuka voor 6 minuten met folie in de oven 
 De Zhug eet je koud en is pittig 


( 6 ) Mexico
 Mais Tostada | Tonijnfilet | Avocado | Jalapeno

Bak de Tostada zonder folie af in de oven voor 4 minuten 
Spreid de avocado uit over de Krokante tostada en garneer af 
met rucola, tonijn en jalapenos  


( 7 ) Peru
Anticuchos (beef skewers)| Ui | Aji Amarillo 
verwarm de Antichuchos in de oven voor 6 minuten. 
schep de Aji Amarillo Gel over in een bakje. 


( 8 ) Maleisië
Boterkip | Dalh-curry | Sperzieboon | Wilde rijst
Prik gaatjes in alle bakjes verwarm alle bakjes voor 6 minuten op 175 graden 
Met opdienen begin je met de rijst. Dan de boontjes. Daaroverheen gaat de curry en dan aftoppen met kip ! 


( 9 ) Iran (Dessert) 

Ranginak | Dadels | Kaneel | Pistache
 Uitpakken en genieten.. 

Eet smakelijk – Bon appétit – Itadakimasu